Wie is Wylder?

Met onze blote voeten staan we aan de rand van een nieuw (tijd)perk. Dit is het moment waarop het leven écht groeit en bloeit. Want groei, dat is waar het allemaal om draait in het leven. Je lichaam heeft voeding nodig om in de lengte te groeien, je hoofd en hart verrijken zich door kennis en ervaringen, en de maatschappij ontwikkelt zich met bewustwording. En zo gaat dat met alles in het leven, natuurlijk.

Ook bij Wylder streven we ernaar te blijven groeien. De natuur is daarbij voor ons een oneindige bron van inspiratie en creativiteit; het is de basis voor alles in het leven. Maar in een wereld waarin het altijd beter, groener of groter kan is luisteren naar die basis helemaal niet zo basic. Met onze neuzen verstopt achter schermpjes gaan we soms voorbij aan de momenten die er écht toe doen, die ons laten voelen, die ons aarden. Tijd dus om terug te gaan naar de natuur, ónze natuur. Time to re-wild.

Wylder gelooft in een groene toekomst en vindt dat plantenvoeding anders kan; gebruiksvriendelijker, leuker en vooral duurzamer. Haal de natuur in huis en wij helpen je alles uit de natuur te halen. Met inspirerende artikelen, tips en interviews willen we de kennis van onze Wylder community verrijken om jou én je planten te helpen groeien en bloeien.
Geen groene vingers nodig.

Let's grow!

Onze missie

Wylder wil planten weer groen maken en de norm van kunstmest verleggen naar organische plantenvoeding. Want waarom nog die schadelijke kunstmest gebruiken als er veel makkelijkere en groenere alternatieven zijn? Wij nemen je bij de hand door je producten en kennis te bieden die duurzaam, gemakkelijk en leuk zijn, voor jou en je urban jungle. Alles wat je nodig hebt om jouw plant en jezelf te laten groeien en stralen. Je zal er eeuwig van genieten!

Onze visie

De natuur weet als geen ander hoe het is om te overleven en zelfsturend te zijn. Wel kunnen we de natuur natuurlijk altijd een handje helpen door de juiste omstandigheden te creëren waarin het kan groeien en bloeien. Want een gezonde natuur geeft gelukkige mensen.

Wylder wil mensen weer verbinden met de natuur, of je nou een grote tuin, stadbalkon of kamerplant hebt. Met Wylder stimuleren we mensen het beste uit de natuur te halen en vaker te genieten van wat ze ons te bieden heeft. Want zowel fysiek, mentaal als emotioneel kan de natuur helend zijn. Van een boswandeling tot bosje bloemen. Tijd dus om terug te gaan naar de natuur, ónze natuur. Time to rewild.